Der blev

hygget....

 

Der blev lyttet ...

 

 

Og igen i år var der rift om backingCDer, DVDer osv.......

 

"SLYNGELSTUEN"

..eller en flok "unge DRENGE".. som bare er blevet lidt ældre ???

 

Ca. 70 mennesker nød denne dag med god musik og god stemning...

Så til dig der ikke var med..

Du gik glip af en dejlig dag !!!!

*******

Kommentarer

 

Efter generalforsamlingen var det tid til at lytte til noget Shadowsmusik – Det er jo ligesom det vi kommet for at høre og nyde sammen med de 70 - 80 fremmødte.

Sound of The Shadows skulle efter planen havde åbnet festen omkring kl. 13.00, men var på grund af kraftig blæst på Storebæltsbroen en smule forsinket.

Niels Egelund, er som altid manden der straks hopper til og ”trykker” sin velklingende guitarlyd ud i æteren til ære for alle de fremmødte.

Niels Egelund er jo eminent på sin Stratocaster og vi fik melodier som ”Secret Of The Sea, Guitar Concerto, Life Story, Rosie, Into The Shadows, Lonesome Moonride – samt et medley sammen med Ove Nielsen,  hvor vi fik melodierne Shindig - Dance On og The rise and fall of Flingel Bunt. Niels Egelund er, som jeg selv, meget betaget af Lennart Clerwall fra Sverige, som skriver nogle dejlige melodier og som Roger Paulsson, Sverige har lavet backing til.

Link til Roger Paulsson skulle være på vores hjemmeside. For de der er interesseret i Lennart Clerwall – så er linket her:  www.taggtraden.se/clerwall.htm

Omkring kl.14.00 var  Sound of The Shadows spilleklar på scenen og vi fik de velkendte strofer som,  Apache, Riders In The Sky, Kontiki, Atlantis, Theme for Young Lovers i den legendariske Shadowsstil. Det er altid en fornøjelse at stå i salen og nyde ”gutterne” spille alle de velkendte Shadowsmelodier, som vi nok aldrig bliver trætte af at lytte til. Herligt at se de gutter med deres Fenderguitarer og Vox-forstærkere. En stor tak til  Sound of The Shadows som nåede frem til Nyborg – trods lidt vindmodstand.

Næste orkester på scenen var Flingel Bunt med Ove Nielsen på leadguitar – ledsaget af 3 meget dygtige musikere. Vi fik en flot blanding af Shadows velkendte numre – så som, Apache, Kontiki, Spring is nearly Here, Nivram, Shazam – og ikke at forglemme den flotte trommesolo ”Littel B” som fik folk i salen til at give stående applaus.

Altid en fornøjelse at lytte til Flingel Bunt og Ove Nielsen’s dejlige humor. Vi fik lige et lille ekstranummer fra ”gutterne”  i det Ove mente nogle sad og hang lidt med hovedet.

Festen sluttede ca kl. 16.45 med et brag af et Rock`n Roll-medley  fra Flingel Bunt.

Der er optaget noget video fra træffet – som på et tidspunkt vil blive lagt på vores hjemmeside, så snart Palle har modtaget den.

Nu kan vi så se frem til den 26.April – hvor Knud Brix i samarbejde med klubben afholder et 50 years celebration show på Resturant Delfino i Greve. Knud Brix må desværre melde at udsolgt til denne dag.

Så må I som ikke nåede at få plads på Delfino –  glæde Jer til klubbens Jubilæumsshow den 6.September i Nyborg.

Det bliver et brag af en musikalsk oplevelse – sæt kryds i jeres kalender denne dag og få bestilt billet i god tid.

Hilsen

Henning Duch 

 

Send dine kommentarer og billeder HER

VIDEO se HER

                Ove Nielsen og flingel Bunt spiller APACHE se HER

 

 

.