.

 

 

 

 

      

 

 

.

Guitaristerne.dk ejes af Jens og Bruno, som ud over Guitaristerne.dk også har arbejdet sammen msikalsk som guitarister i samme band gennem de seneste år.
Drivkraften er kærligheden til guitarer, basser, rørforstærkere, kabinetter, effekter og andet tilbehør - især de go'e og flotte og vellydende og velspillende og veldesignede og velbyggede og.. og.. og...

Vi importerer de håndbyggede guitarer og basser fra

  • Frank Hartung Guitars

  • Manne Guitars & Basses

  • Radix Guitars

Desuden importerer vi en række forskelligt tilbehør, bl.a. Tesla pickups, der rangerer blandt de allerbedste.

Guitaristerne.dk har to showrooms - et i Slagelse og et i Næstved, hvor du kan reservere tid til demonstrationer.

 

 

.

Åke er ikke bare en fabelagtig dygtig håndværker. Han tilhører en sjælden race, hvis kærlighed for sit arbejde er en garanti for at man får sit instrument tilbage i en bedre tilstand end da det forlod fabrikken (eller hvor det nu kom fra). Om det så var i går eller for 50 år siden....

( her gives rabat til medlemmer )

 

.

Assensvej 192  5771 Stenstrup

tlf: 62 66 13 34

Hansen-Guitars har bygget guitarer siden 1984, og startede i et mindre kælderværksted i Pengekrogen, Svendborg. Siden er guitarproduktionen flyttet til Stenstrup i tilknytning til privatboligen på Assensvej.

Henning Hansen bygger et sted mellem 30 og 40 guitarer om året, og der produceres ikke til et større lager. Alle guitarer er på bestilling, og laves helt efter kundens ønsker og behov. Når en Hansen guitar bestilles indledes en 4 fases proces, som starter med et indledende møde mellem kunden og Henning Hansen. Dette foregår som regel i musikerens egne omgivelser, og er typisk i et studie eller lignende. Her bliver det nøje planlagt hvordan kunden ønsker guitaren. F.eks. kunne musikeren være venstrehåndet, og dermed har et særligt behov for en sådan tilpasset guitar.
Næste fase er på guitarværkstedet i Stenstrup, hvor kunden kommer og udvælger materialer, farver og komponenter til sin håndlavede guitar. Og først her starter Henning Hansen det egentlige arbejde med at bygge guitaren. I den 4. og sidste fase kommer kunden så igen på værkstedet, og får tilpasset guitaren, og i sær gribebrædtet, helt til sine egne behov.
Der er naturligvis en løbende dialog mellem kunden og Henning Hansen under hele forløbet, for at opnå det bedst mulige resultat, og den største tilfredshed for kunden.  

De første modeller gik under navnet HMH Guitars, som nu er blevet til Hansen Guitars.

Henning Hansen har  har bygget i alt 155 guitarer. Og de har alle et navn. -Henning har bl.a bygget tre guitarer til Tim Christensen  og den sidste i rækken kommer til at hedde “Graceland” efter Tims eget ønske. Henning har også bygget guitarer til Saybia og Jerry Donahue (har spillet sammen med bla. Eric Clapton og Elton John)....

Og...  flere medlemmer af DEN DANSKE SHADOWS KLUB.. har fået lavet / modificeret deres guitar hos Hansen Guitars. 

Bl.a. Niels Egelund, Bo Rasmussen, Henning Duch & Claus Hansen....

Udover hovedbeskæftigelsen med at bygge guitarer reparerer Henning Hansen også musikeres strengeinstrumenter. Og det bliver gjort med lige så stor omhyggelighed som det at bygge guitarer.

 
 

.

 

 

 
.

( her gives rabat til medlemmer )

 
 

 

.

 
 

.

 

 
 
 

.

Reparation, opsætning & justering af guitarer

 

.

 
 
 
 
 
 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.