.

kl. 19.00 havde de ca. 100 publikummer, som der var plads til, indfundet sig.

De havde forinden nydt en fremragende buffet i Pilegårdens Café

 

Kl. 19.00 startede optagelserne...

...Og der var Cliff & Shadows-stemning fra start

 

Moonlight Shadows modtog et velfortjent bifald fra det begejstrede publikum

*****

Første del af koncerten vil blive vist på...

 

Torsdag den 30. april kl. 12..

 

.

KOMMENTARER

"Hvis Shadows havde været her, ville de have været stolte af jer."

"Tusind tak for en god oplevelse. Vi var alle lidt høje........"

"I er meget profesionelle og det lyder fantastisk. Maden var helt i top og vi hyggede os rigtig meget."

"Tak for i går. Det var vel nok en flot koncert. I er bare så dygtige!"


Til rækken af rosende udtalelser tilføjer stationsforstander Louis (TV Bella): "Det var en aften der vil sidde i baghovedet meget længe." Og.."Der var magi i luften når i spillede."

 

"Tak for en hyggelig aften sammen med The Shadows danske fanklub i Brønshøj i går. Tak til Knud, Keld, Børge, Søren, Palle og Palle for den gode musik. Endvidere tak til jer piger som ville med fra Cliff klubben - vi sætter jo gang i den . "

Mange hilsner
Sally
CRFC "Stronger"

 

 

Skyggerne funklede under TV-Bella-koncert

Da Hank Marvin, hovedkraften i det legendariske britiske band The Shadows, for nogle år siden gav koncert i Falkonercentret, fik undertegnede sin største guitaristoplevelse nogensinde – men hvor jeg dog savnede mellemspillet i Cliff Richard klassikeren The Young Ones.

Dette mellemspil og adskillige andre godbidder fik jeg til fulde under Moonlight Shadows’ koncert i Pilegården den 12. marts – udført af et dansk band i ikke bare verdensklasse, men i Shadows-klasse – for bandets fem herrer, ikke mindst dets tre guitarister er da det mest sublime, der til dato har spillet inden for kulturhusets i forvejen musikalsk forkælede vægge. Den sofistikerede sound skyldes ikke bare, at der som i de gode gamle guitardage spilles på instrumenterne frem for, som det siden blev tilfældet, files på dem, men også at Moonlight Shadows leverer den perfekte autentiske lyd af The Shadows, der blev stiftet for netop 50 år siden. Således benytter det danske band ligesom dets idealgruppe både Fender og Burns guitarer, VOX forstærkere og anden gammel og gedigen teknik. Så når Moonlight Shadows spiller, da glimrer guitarstrengene på himmelhvælvingen, så selv skyggerne på jorden funkler. Koncerten var den anden i rækken af torsdagskoncerter arrangeret af Pilegården og TV-Bella, der også optager dem til tv, og får betydelig økonomisk støtte af Brønshøj-Husum Lokaludvalg. De tre nævnte institutioner udgør dermed en triumferende musikalsk treklang.