.

 

Tirsdag d. 25. November blev der afholdt

I

Odense

 

På foranledning af Claus & Henning i Odense – blev der afholdt et Shadowsmøde i Odense tirsdag den 25. November. Der var sendt indbydelse ud til i alt 12 fynske medlemmer af klubben.

Vi havde sendt nogle datoer til ”gutterne” omkring det planlagte møde. Til sidst fandt vi frem til tirsdag den 25. November kl.19.00 i Odense.

Vi fik tilsagn fra Flemming, Jan, Knud, Morris, Kenneth, Benny, Claus og undertegnede. Så ud af de 12 indbydelser vi sendte ud, fik vi tilsagn fra 8 – hvilket er meget flot. 

Henning havde af sit firma fået lov til at låne kantinen til mødet. Vi havde ikke planlagt det helt store, men kunne dog byde på lidt video fra ShadowDania i Nyborg – samt en lille udstilling af Shadows cd’er. Henning havde medbragt sin Burns og Morris havde begge sine instrumenter med ligeledes var der en som medbragte en tromme. 

Vi havde arrangeret det således, at der var kaffe, franskbrød m / ost og rullepølse – for det store beløb af 10 kr.

Det blev til en masse hyggesnak om The Shadows – instrumenter og mange andre spændende ting. Alle har vi jo en vis form for samlermani, og der var også nogle, som fik noget af det de manglede. Claus havde en lille tanke om at kunne danne et Fynsk Shadowsband. Det viste sig, at der faktisk var stemning for at forsøge at danne sådan et band. Så vi fik aftalt, at mødes igen i Februar i Bogense hvor Kenneth har adgang til et øvelokale. Så ”gutterne” mødes igen til Februar i Bogense medbringende deres instrumenter. Så måske er der et Fynsk Shadows Band på banen til ShadowDania 2009 ?? 

Claus og undertegnede - som arrangør af det fynske Shadows-møde var meget tilfredse med mødet. Vi havde opfattelsen, at alle havde nogle hyggelige timer sammen  omkring den fælles interesse. Vi ser frem til næste møde i Februar måned oppe ved Kenneth i Bogense. 

Tak til Jer der mødte frem – det var rigtigt hyggeligt ....

 

Claus & Henning

Odense

 

 

 

 

.

Kommentar

 

Godt gået "drenge"....

Flot initiativ !!!

Lad os få flere af disse arrangementer...

..Store eller små ..

... har du lyst eller mod,  til at lave noget lignende...

....er du velkommen til at sende det

 HER

....Så vil det blive lagt ind på klubsiden

Hilsen

Palle "Web"